Elektronikus Kurzuskatalógus
 


Szállodamenedzsment modul - Gyakorlati képzőhelyek
A Hotel Lycium**** Debrecen 2006-ban épült, modern belvárosi üzleti és konferenciaszálloda, amely a Kölcsey Központ – MODEM épületegyüttesében található a Református Nagytemplom és a Déri Múzeum szomszédságában. Szállodánk üzleti és szabadidős vendégek számára is ideális választás, hiszen a múzeum negyed szívében helyezkedik el, karnyújtásnyira a város főterétől.

A Platán Hotel**** Debrecen kertvárosi részén, a nemzetközi reptér közvetlen közelében egyedüliként kínál azonnali szálláslehetőséget. Debrecenben 2012-ben indított Wizzair járatok London és Eindhovennel bővülő utakat igénybe vevőknek ideális szálláshely. Autóval könnyen megközelíthető a 47-es főútról, illetve a 44-es számú helyi járatú autóbusszal.

A Hotel Divinus***** Debrecen szívében a Nagyerdő kapujában található. Egyedi elhelyezkedése lehetővé teszi e mediterrán stílusban dekorált hotel számára, hogy egyszerre kínálja a belvárosi és zöldövezeti hotelek komfortját. Superior és Deluxe szobák, Executive és Royal lakosztályok alkotják a hotel szobaválasztékát.

Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** Debrecen pihenőövezetében, a megújult Nagyerdő szívében helyezkedik el, egy komplexumban a vadonatúj Szaunavilággal kibővült, megszépült Aquaticum Termálfürdővel, a télen-nyáron kellemes klímát kínáló, egyedülálló növényvilággal rendelkező Aquaticum Mediterrán Élményfürdővel, strandfürdővel, gyógyászati részleggel. Szállodánkhoz mélygarázs és felszíni parkoló is tartozik. Higiéniai okokból sajnos semmilyen állatot nem tudunk fogadni.A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar Turizmus-Vendéglátás alapképzés elektronikus kurzuskatalógusának kialakítását a Munkaerő-piaci igényeknek megfelelő, gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Debreceni Egyetemen Élelmiszeripar, Gépészet, Informatika, Turisztika és Vendéglátás területen (Munkaalapú tudás a Debreceni Egyetem oktatásában) Projekt azonosító: TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0004 számú projekt támogatja.